♫ teman setia ♫

Friday, June 22, 2012

"Segmen Hujung Minggu: Aku Follow Kau Follow"




Assalamualaikum..


jom follow...hehe... bambam tgh ader mud nak follow memfollow nih..
fair la kan..sape follow kite, kite follow blik...hihi..ha, twitter bambam kat sini...https://twitter.com/#!/aduhh2
follow tau..bambam follow balik..
jom join..klik SINI dua hari jer tau... nampe pon segmen hujung minggu...
Yauuu... :)

16 comments:

  1. Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 140 .

    Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

    nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

    Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
    Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

    ReplyDelete
  2. terima kasih kerana sudi join. lepas ni ramai yang akan bertandang ke blog bambam. tambah lagi followers kan. jom lihat senarai peserta:
    http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/06/update-senarai-peserta-segmen-hujung.html

    happy blogging ^_^

    ReplyDelete
  3. hi..siggh dr segmen yg sme..done follow u.. mai singgh sini.. :)

    http://flythesky90.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    ReplyDelete
  4. #145 done follow !^^

    http://n-mcd.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    ReplyDelete
  5. done follow ;)

    http://iekalife1990.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    ReplyDelete
  6. http://www.aynoranur.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    dr segmen sama

    ReplyDelete
  7. singgah sini... done follow..:-)

    http://yummycoklet.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html...

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan......singgah dari segmen yang sama.....=) http://eimah2328.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. dah follow. dari segmen yg sama

    http://lovingwantie.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    ReplyDelete
  10. datang dari segmen yg sama

    follow sini:)

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    ReplyDelete
  11. singgah sini dari segmen yang sama.

    Jemput ke blog saya.

    www.mohdnaser.com

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete

sile tinggalkan koment korang.. (^_^)